dinsdag 16 januari 2018

Amazon Prime Video nu in 200 landen

Amazon Prime Video is vanaf vandaag beschikbaar in meer dan 200 landen, waaronder Nederland. De videodienst presenteert recente Hollywood-films en programma’s als The Grand Tour, Mozart in the Jungle, Transparent, The Man in the High Castle en Tumble Leaf en gaat daarmee de strijd aan met aanbieders als Netflix.

 

Prime Video is per direct gratis beschikbaar voor Amazon Prime-leden in België, Canada, Frankrijk, India, Italië en Spanje. Voor klanten in nieuwe landen is Prime Video beschikbaar voor een introductieprijs van € 2,99 per maand gedurende de eerste 6 maanden. De standaardprijs is € 5,99 per maand.

Prime Video-leden kunnen altijd en overal films en tv-programma’s kijken via de Amazon Prime Video-app voor Android- en iOS-telefoons en -tablets, Fire Tablets, en populaire LG en Samsung Smart TV’s of online op PrimeVideo.com – en kunnen ook alle titels downloaden om ze op mobiele apparaten offline te bekijken. Leden kunnen Amazon Original Series bekijken in het Engels met Franse, Italiaanse, Portugese en Spaanse ondertitels of nasynchronisatie.

Prime Video-leden kunnen zelf bepalen hoeveel data ze gebruiken tijdens het streamen en downloaden door te kiezen uit de instellingen ‘Good’, ‘Better’ en ‘Best’, die gebruikmaken van de compressietechnologie van Amazon Prime Video. Deze technologie zorgt ervoor dat er minder data wordt gebruikt zonder afbreuk te doen aan de beeldkwaliteit. Het geautomatiseerde systeem van Amazon Prime Video kiest zelf de beste streaming instellingen voor klanten, op basis van het apparaat, de locatie en de Internet Service Provider. Zo blijft de beeldkwaliteit uitstekend en zijn er minder onderbrekingen, zelfs bij een slechte of wisselende internetsnelheid.

Bron: Amazon/Broadcast Magazine

 

Bericht delen