Alternatieve The Passion bij In Quarantaine TV
Woensdag 08 april 2020

Alternatieve The Passion bij In Quarantaine TV

De Lama’s Tijl Beckand, Ruben van der Meer en Ruben Nicolai komen donderdag met hun eigen versie van The Passion. Ze prikten hoofden van BN’ers op een satéstokje en presenteren een poppenversie van het paasspektakel. De beelden zijn donderdag vanaf 12.00 uur te zien op het In Quarantaine TV-kanaal op YouTube.

Dat meldt het ANP. De comedians spraken zélf alle stemmen in en zongen de nummers. Sven Figee, bekend van Sven Hammond, zorgt voor muziek. ‘Andrézus’ Hazes, ‘Petrus’ R. de Vries en Bridget Maasland spelen de hoofdrollen. Pierre Bokma is Pilatus en koning Willem-Alexander is gebruikt voor de rol van Barabbas. De hoofden van Frenkie de Jong, Arjen Lubach, Nikkie Tutorials, Jort Kelder en Jandino Asporaat dienen als apostelen.

Voor ‘Gordon’ creëerden Tijl, Ruben en Ruben een speciale rol als ‘aarsengel’. “In principe hadden we Matthijs van Nieuwkerk geregeld voor de rol van Judas, maar die hebben we vijf minuten van tevoren moeten afbellen, net zoals hij dat zelf ook altijd deed bij DWDD“, laten De Lama’s weten. “We konden Jeroen van Koningsbrugge krijgen als Judas – toen was de keuze snel gemaakt.”

Op het In Quarantaine TV-kanaal posten de improvisatiekoningen de afgelopen twee weken al succesvolle video’s waarin we zien hoe de heren hun thuisisolatie volhouden. Ze zijn ook erg openhartig: zo vertelde Tijl uitgebreid over zijn heftige corona-besmetting.

Bron: Superguide/BM

Bericht delen