Dinsdag 16 januari 2018

ALLsportsradio mediapartner Team Victorie

De schaatsploeg van Olympisch kampioen Michel Mulder gaat een samenwerking aan met ALLsportsradio. Het online radiostation wordt mediapartner van Team Victorie en gaat de verrichtingen van de schaatsers op de voet volgen.

“Een mooie samenwerking”, licht Lars Schotanus van ALLsportsradio het partnership toe. “Als sportzender volgen wij alles op het gebied van de sport. Het Nederlandse schaatsen behoort tot de absolute wereldtop en onze luisteraars vinden het interessant om het laatste schaatsnieuws te horen. Met Team Victorie krijgen we de gelegenheid om wat in de keuken te kunnen kijken en de luisteraar daarin mee te nemen. Juist het feit dat de ploeg zo stevig inzet op het betrekken van de fans via de sociale media is iets wat uitstekend past bij ALLsportsradio. We zullen dat onder andere gaan invullen door podcasts met korte reportages te delen met de fans. Maar ook met leuke (live) gesprekken in de studio.”

Teammanager Renate Groenewold is ook enthousiast. “We bouwen aan een nieuw initiatief waarbij we veel waarde hechten aan een interactief contact met de sportfans en schaatsliefhebbers in het bijzonder. Online radio biedt nieuwe mogelijkheden en ALLsportsradio is dan een goed platform om onze verhalen te delen. Een prima mediapartner dus. We hopen dat er deze zomer nog enkele andere Media Partners zich gaan aansluiten bij ons.”

De samenwerking wordt later vandaag live in de uitzending beklonken. Groenewold komt naar de studio en zal de unieke propositie van Team Victorie komen toelichten. Dat doet ze samen met Ezechiël Kruijer, de marketing manager van Craft Benelux, dat zich recent als Kleding Partner aan Team Victorie heeft verbonden tot en met de Olympische Spelen in 2018. De uitzending is te beluisteren van 13.00 tot 14.00 uur op www.allsportsradio.nl

Bron: ALLsportsradio/Broadcast Magazine

Bericht delen