Allard Ruyl van BrandDeli naar Talpa Media Solutions
woensdag 12 december 2018

Allard Ruyl van BrandDeli naar Talpa Media Solutions

Allard Ruyl is benoemd tot CEO van Media Solutions, het saleshuis van Talpa Network. Hij volgt Peter de Mönnink op, die onlangs CEO van Talpa Network is geworden.

Ruyl krijgt de leiding over de ontwikkeling en uitbreiding van de salesrelaties met de mediabureaus en adverteerders die partner zijn van Talpa Network. Hij komt over van BrandDeli, het full service mediabedrijf waar hij sinds de oprichting in 2013 deel van uitmaakt. De overstap van Allard Ruyl naar Talpa Network gaat in goed overleg. Hij zal zo snel als mogelijk in zijn nieuwe rol aan de slag gaan.

Allard Ruyl: “Ik ga BrandDeli verlaten om een nieuw avontuur aan te gaan bij Talpa Network. Ik ben blij en trots dat ik deze unieke kans krijg, maar vind het ook moeilijk om dit prachtige bedrijf achter me te laten. Het is geen verrassing dat ik heilig geloof in het creëren van totaaloplossingen voor adverteerders. Ik ben er daarom van overtuigd dat we met Talpa Media Solutions de strategische samenwerkingen met adverteerders tot grote hoogte kunnen uitbouwen.”

Bron: Nederlands Medianieuws/Adformatie

Bericht delen