538 lanceert twee nieuwe YouTube-kanalen
woensdag 11 juli 2018

538 lanceert twee nieuwe YouTube-kanalen

538 breidt haar online activiteiten verder uit met twee nieuwe YouTube-kanalen: 538Gemist en 538+.

Op 538Gemist staan de leukste fragmenten van Radio 538. Hier vinden kijkers live optredens van artiesten, video’s rondom speciale uitzendingen en echte 538Classics, zoals het bezoek van Gordon en Gerard Joling aan Evers Staat Op.

Het nieuwe kanaal 538+ richt zich op een jonger publiek dan het hoofdkanaal, met wekelijks nieuwe video’s over artiesten, YouTubers, gaming, festivals en exclusieve backstage reports. Brutale vragen worden gesteld in De Laatste, in Cashen of Flashen spelen vrienden de ultieme vriendentest op grote zomerfestivals en 538On Set neemt de kijker exclusief mee backstage bij de vetste musicvideo shoots. 538+ volgt het YouTube-kanaal van het Radio 538-programma De Avondploeg op.

Op de YouTube-kanalen 538, 538+ en 538Gemist zijn diverse in huis geproduceerde programma’s te zien. In Release Reacties geven artiesten hun mening over de nieuwste tracks, deze afleveringen staan steevast in de trendinglijst van YouTube. In De Week van 538 neemt Mark Labrand de kijker mee langs de leukste radiofragmenten en videosnacks van de afgelopen week en in Lovers x Haters geven bekende gasten hun mening over uiteenlopende muziek- en entertainmentonderwerpen. Naast deze videoseries zijn op YouTube ook liveoptredens, registraties van events, interviews en radiofragmenten te zien.

Bron: Talpa Radio/BM

Bericht delen