3FM-dj Domien lanceert emoji battle app
dinsdag 16 januari 2018

3FM-dj Domien lanceert emoji battle app

BNN’s 3FM-dj Domien Verschuuren lanceert een app die volledig draait om emoticons, de Emoji Battle App! Deze app speel je samen met vrienden. Je krijgt een opdracht, beeldt hem uit in emoji’s en laat je vrienden raden wat het is. In de app van Domien zijn dat songtitels. 

In de Emoji Battle App kan worden gekozen uit meer dan negenhonderd songtitels, opgedeeld in drie categorieën: oldies, 00’s en 10’s. Het spel kan worden gespeeld met maximaal zes spelers. Als je even geen zin hebt om tegen vrienden te spelen, kan je er ook voor kiezen om het op te nemen tegen een willekeurige tegenstander. De app is te downloaden via de Google Play Store voor Android en de Apple App Store voor iOS.

Domien kreeg gisteren zijn mobiel weer terug nadat hij die vorige week aan de redactie had gegeven voor het experiment #DomienMobielVrij. Domien: “Wat ik tijdens mijn telefoonloze week vooral heb gemist is het contact met vrienden. Een beetje appen en samen spelletjes spelen. En dat is precies wat je met deze app kunt doen. Hoe leuk is het om songtitels uit te beelden in Emoji’s!”

Bron: BNN/BM

Bericht delen