24Kitchen en ADR Nieuwsmedia gaan samenwerken
dinsdag 16 januari 2018

24Kitchen en ADR Nieuwsmedia gaan samenwerken

ADR Nieuwsmedia (dagblad AD en een aantal regiotitels) en foodzender 24Kitchen gaan samenwerken, meldt uitgeverij Persgroep Nederland. Fox Networks Group, het moederbedrijf van 24Kitchen, en de Persgroep gaan samen een nieuw online culinair platform oprichten.

Erik Roddenhof, CEO van Persgroep Nederland: “Wij werken hard aan de groei van AD.nl en onze regiosites. Eten en drinken is al jaren onderdeel van de kranten, maar digitaal was dat wat mager. Wij zien groeiende interesse in koken, dus er is duidelijk behoefte aan meer. Samen met partner 24Kitchen gaan wij nu onze krachten bundelen om zowel onze lezers als adverteerders een sterker product te bieden. Samen gaan wij een culinair hoogstandje maken.”

Het platform zal praktische informatie bevatten, met onder meer video’s met recepten en inspiratie. Ook bestaande formats en rubrieken uit 24Kitchen komen erop, naast nieuw te ontwikkelen onderdelen. Volgens Fox Networks Group-directeur Marco de Ruiter, betekent de samenwerking met AD een volgende stap in bereik.

Bron: Persgroep Nederland/BM

Bericht delen