Dinsdag 16 januari 2018

24Kitchen behaalt 100.000ste member

De 100.000ste member heeft zich woensdag aangemeld op site van het succesvolle crossmediale ‘foodlifestyle-platform’ 24Kitchen. Het membership is graties (eenmalig registereren) en heeft als voordeel dat je favorieten kunt opslaan en boodschappenlijstjes kunt maken. Alleen members kunnen de kookvideo’s bekijken bij recepten, deze dienst is zeer populair.

Het 24Kitchen-platform draait sinds 1 oktober 2011 en bestaat uit een digitale zender, website, digitaal magazine en de mobiele applicatie ‘Recept van de dag’. Deze app is inmiddels al ruim 143.000 keer gedownload. Afgelopen week bereikte de tv-zender maar liefst 1,3 miljoen kijkers en is hiermee een van de best bekeken Nederlandse digitale tv-zenders.

De programmering van 24Kitchen, een initiatief van FOX Channels Benelux en Jan Dekker Holding, bestaat uit zowel Nederlandse als buitenlandse programma’s waaronder De Makkelijke Maaltijd, The Taste of Cooking, Grenzeloos Koken en series van wereldberoemde topchefs. Bekende culinaire gezichten als Jamie Oliver, Donna Hay, Anthony Bourdain en Bill Granger zijn exclusief op de zender te zien.

Momenteel is 24Kitchen te zien in het basispakket van Ziggo, UPC, Caiway en Glashart Media. Bij vrijwel alle providers heeft 24Kitchen als zenderpositie het toepasselijke 24, met uitzondering van Glashart Media (kanaal 247). Momenteel bereikt de televisiezender meer dan drie miljoen huishoudens in Nederland.

Bron: 24Kitchen

Bericht delen