Dinsdag 16 januari 2018

101.TV brengt eerste talentshow voor rappers

Aan de rij talentenjachten die Nederland al rijk is, ontbrak volgens 101.TV een zoektocht naar rappers. Met: The Next MC gaat het station op zoek gaat naar het  beste raptalent. Volgens presentator Rotjoch is dat er genoeg in Nederland. Samen met een vakkundige jury beoordeelt hij de rappers op hun kwaliteiten. Vanaf vandaag kunnen rappers zich aanmelden op 101.tv/thenextmc.

De winnaar krijgt studiotijd voor het opnemen van twee tracks. Eén van deze nummers wordt echt uitgebracht, samen met een professionele videoclip door 101.TV. Ook een studiosessie in de 101Barz-studio, een fotoshoot en een item op Statemagazine.nl zitten in het prijzenpakket. Rotjoch: “Sinds ik met 101Barz ben begonnen, word ik doodgegooid met berichten van mensen die zeggen dat ze kunnen rappen. Nu kunnen ze laten zien of ze ook echt skills hebben.”

Jorn van Hoorn, eindredacteur en formatontwikkelaar 101.TV: “Rotjoch krijgt per dag 50 mailtjes van talenten met de vraag om een studiosessie of die rapper willen worden. Met deze show voorzien we in de behoefte van onze doelgroep. Daarnaast sluit het format aan op het interactieve karakter van ons kanaal.”

Bron: 101.TV

Bericht delen