dinsdag 16 januari 2018

100% NL Dance gelanceerd

100% NL is donderdag van start gegaan met een nieuw online radiostation: 100% NL Dance. Het is een station met de beste dancehits uit Nederland. Al jaren is Nederland een belangrijke leverancier van succesvolle dj’s en dance hits wereldwijd.

Van 2 Unlimited en DJ Paul Elstak in de jaren 90 tot de meest succesvolste dance-dj’s van nu, zoals Hardwell, Tiësto, Armin van Buuren, Martin Garrix en Afrojack.

Algemeen Directeur Carlo de Boer van 100% NL: “Als radiostation met ‘de muziek van Nederland’ draaien we behalve Nielson, Mr Probz of Nick & Simon ook regelmatig de hits van Armin van Buuren en Tiësto. Om onze luisteraars meer keuze te bieden, brengen we een nieuw non-stop dance station op de markt. 100% NL is gevarieerder dan je denkt.”

100% NL Dance is te beluisteren via de website www.100p.nl, de onlangs vernieuwde app en verschillende radioportals. Naast 100% NL Dance heeft 100% NL ook de digitale radiostations 100% Feest Hits en 100% NL Liefde.

100% NL is eigendom van RadioCorp bv, een zelfstandig mediabedrijf waarin enkele Nederlandse en buitenlandse privé-investeerders en een Amerikaanse investeringsmaatschappij deelnemen. Tot de aandeelhouders behoort Talpa (John de Mol).

Bron: 100% NL/Broadcast Magazine

Bericht delen