1 miljoen films bekeken op Pathé Thuis
maandag 20 april 2020

1 miljoen films bekeken op Pathé Thuis

De Pathé Trakteert-actie is een enorm succes: de afgelopen twee weken werd er meer dan 1 miljoen keer een film bekeken via de actie. De VOD-dienst Pathé Thuis doet in samenwerking met Pathé bioscopen sinds 6 april elke dag een film cadeau op het streamingplatform, om zo het leven van alle thuiszittende filmliefhebbers een beetje leuker te maken.

Het gaat in totaal om 23 films die cadeau worden gedaan van maandag 6 april tot en met dinsdag 28 april 2020. Alle denkbare genres komen met de actie aan bod, waardoor er voor alle filmliefhebbers iets moois bij zit, zoals Rambo: Last Blood, Huisvrouwen Bestaan Niet, Hackshaw Ridge en The Room. De volgende films waren het populairst en werden het vaakst bekeken: Fuck de Liefde, Braven en Home Again.

In de komende dagen worden er nog negen films aangeboden, waarvan de titels de ochtend zelf pas bekend worden gemaakt op social media. Pathé Thuis licht alvast een tipje van de sluier op: een van de films die de komende dagen wordt aangeboden is Superbad, een hilarische coming-of-age-film met onder andere Jonah Hill en Michael Cera.

Iedere ochtend om 9.00 uur deelt Pathé Thuis via de social kanalen een unieke code die dezelfde dag tot 23.59 uur geldig is voor de desbetreffende film. Kijkers kunnen de bioscoopervaring nog verder thuis nabootsen door de unieke Pathé Popcornbak zelf uit te printen en in elkaar te vouwen. Pathé heeft het design hiervan voor haar fans beschikbaar gemaakt.

Bron: Pathé/BM

Bericht delen