1 miljoen downloads en nieuwe app voor Qmusic
maandag 7 januari 2019

1 miljoen downloads en nieuwe app voor Qmusic

Qmusic heeft de mijlpaal van één miljoen app downloads bereikt, zo meldt het station. Om nog beter in contact te staan met de luisteraars lanceert de radiozender een nieuwe app.

In de nieuwe Qmusic app is ruimte voor nieuws en video’s. Zo gauw iets op de radio besproken wordt, volgt in de app direct beeldmateriaal. Gaat het in de ochtendshow van Mattie Valk en Marieke Elsinga bijvoorbeeld over de kat van Marieke die een ravage aangericht heeft in huis, dan verschijnt daarvan direct een foto op de timeline in de app.

Luisteraars kunnen daar ook direct op reageren, wat een andere belangrijke toevoeging is in de nieuwe app. Daarnaast heeft muziek een nog centralere plek gekregen, met een herkenbare player die altijd zichtbaar is. Jorn Agterberg, Marketing Manager van Qmusic; “De directe koppeling tussen live radio en dynamische content in de app is echt uniek in Nederland. Daarnaast is er nog meer ruimte voor interactie met de luisteraars, het raten van muziek, het bekijken van video’s en het beluisteren van de digitale stations.”

Andere functionaliteiten, zoals het sturen van berichten die in de uitzending komen en duimpjes geven voor leuke nummers, blijven ook in de nieuwe app prominent aanwezig.

Bron: Qmusic/BM

Bericht delen