Zo scoor jij de beste portemonnee voor heren
woensdag 27 december 2023

Zo scoor jij de beste portemonnee voor heren

Voor de meeste mannen is een portemonnee meer noodzaak dan dat ze echt kijken naar hoe deze eruitziet. Bij vrouwen is dit natuurlijk totaal het omgekeerde en wordt er eerder gekeken naar hoe de portemonnee eruitziet, dan dat er wordt gekeken naar functionaliteit. Omdat we ons in dit artikel gaan focussen op de mannen, laten we een nieuwe portemonnee voor dames voor nu even links liggen. Dus ben jij een man en loop je eigenlijk al jaren met je pasjes en geld los in de broek- of jaszak? Dan is het tijd om eens serieus na te denken over een goede portemonnee. We kunnen je verzekeren dat dit met deze tips geen enkel probleem meer is.

De juiste portemonnee

Het kopen van een nieuwe portemonnee voor heren kan best een uitdaging zijn. Los van het feit dat deze functioneel moet zijn, is het ook handig toch ook na te denken over hoe deze eruitziet. Waar je op jonge leeftijd vroeger een portemonnee met klitteband had, is dit voor een volwassen man natuurlijk een absolute no go. Denk dus goed na over welk type portemonnee je graag zou willen en welke het beste past bij waar je deze voor nodig hebt. Stel dat je maar een paar pasjes hebt en eigenlijk vrijwel nooit contant geld, dan is een pasjeshouder misschien wel een veel betere optie.

Ga voor het gemak van een pasjeshouder

Wanneer we het hebben over een portemonnee, dan denken we natuurlijk al snel aan de klassieke uitvoering zoals we deze eigenlijk al jaren kennen. Toch zien we steeds vaker dat niet alleen mannen, maar ook vrouwen kiezen voor het gemak van een pasjeshouder. Vooral in de huidige tijd, waarin contant geld bijna niet meer wordt gebruikt, is het de ideale manier om veilig en compact alles pasjes bij je te hebben die je nodig hebt. Deze pasjeshouders zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, zodat je kunt kiezen uit een houder met 4, 6 of zelfs 8 pasjes.

Shop jouw portemonnee online

Online shoppen is natuurlijk de perfecte manier om snel en overzichtelijk te kunnen zien wat er allemaal te verkrijgen is op het web. Vooral wanneer je op zoek bent naar een nieuwe heren of dames portemonnee, waarbij de keuze enorm is, is het wel prettig gebruik te kunnen maken van filters. Zo kun je filteren op basis van allerlei eigenschappen waaraan je nieuwe portemonnee moet voldoen, waaronder het formaat, de kleur en ook het materiaal waarvan deze gemaakt is. Dit heeft als voordeel dat je een beperkte selectie overhoudt van alleen nog maar portemonnees die hieraan voldoen, zodat de keuze een stuk eenvoudiger wordt.

Bepaald vooraf een budget

Eén van de dingen waarop je online gemakkelijk kunt filteren is de prijs. Dat houdt dus ook in dat het aan te raden is voor jezelf een budget te bepalen, zodat je precies weet wat je maximaal uit wilt en misschien zelfs wel kunt geven. Handig is wel om wat extra speling te houden voor jezelf. Dat wil zeggen dat wanneer je een budget van 50 euro hebt, je 10 tot 15 procent hoger aanhoudt. Zo kan het namelijk wel eens voorkomen dat net die ene portemonnee, die volledig aan je wensen voldoet, een paar euro duurder is.

 

Bericht delen