Warner Bros. maakt I Can See Your Voice voor RTL 4
dinsdag 13 oktober 2020

Warner Bros. maakt I Can See Your Voice voor RTL 4

O’G3NE, Danny de Munk en Edsilia Rombley zijn drie van de acht gastartiesten van de nieuwe muzikale spelshow I Can See Your Voice.

De gastartiest zal samen met een van zijn of haar grote fans het spel spelen. Ze moeten raden of iemand een gouden keeltje heeft of zo vals als een kraai zingt, zonder dat er ook maar één noot wordt gezongen. Het vijfkoppige panel bestaande uit Jeroen van Koningsbrugge, Marieke Elsinga, Ronnie Flex, Fred van Leer en Samantha Steenwijk adviseert de artiest en fan.

Het nieuwe spelprogramma, bedacht door de makers van The Masked Singer, is vanaf donderdagavond 29 oktober wekelijks te zien bij RTL 4. De presentatie is in handen van Carlo Boszhard. ‘Wie van de kandidaten kan er echt zingen en wie houdt ons panel compleet voor de gek?’ Deze vraag wordt gesteld aan een succesvolle gastartiest en een fan, die samen het spel spelen om een geldprijs voor de fan te winnen.

Het vijfkoppige panel helpt hen hierbij. In de show halen zes kandidaten alles uit de kast om het panel te laten geloven dat ze een goede zanger zijn, maar niet alles is wat het lijkt want er zitten tussen de kandidaten ook een aantal valse stemmen.

In verschillende rondes vallen de kandidaten één voor één af. De laatst overgebleven kandidaat mag aan het eind van de show een duet zingen met de bekende Nederlandse gastartiest. Zal de artiest steil achteroverslaan van de waanzinnige zangkunsten van de kandidaat? Of leidt het duet tot een flinke slappe lach, omdat de kandidaat nog nooit zuiver heeft gezongen?

I Can See Your Voice wordt geproduceerd door Warner Bros. en is vanaf donderdag 29 oktober om 20.30 uur te zien bij RTL 4. In totaal zijn er acht afleveringen.

Bron: RTL Nederland/BM
Foto: William Rutten/RTL

Bericht delen