Videoland komt met misdaadserie Safe Harbor
vrijdag 7 juni 2024

Videoland komt met misdaadserie Safe Harbor

De Rotterdamse haven is het toneel voor de nieuwe internationale Videoland dramaserie Safe Harbor. Dé plek waar de oude garde drugscriminelen een nieuwe garde onwetende cybercriminelen inzet om drugs ongezien Europa in te krijgen. Maar zijn deze geeks zich wel bewust van de gevaren van deze meedogenloze wereld?

Safe Harbor, geschreven en geregisseerd door onder anderen Mark Williams, speelt zich af in deze levensgevaarlijke arena, waarbij naast Martijn Lakemeier en Gaite Jansen ook internationale acteurs hun opwachting maken. Zo zijn er rollen weggelegd voor onder anderen Alfie Allen, Charlie Murphy en Jack Gleeson. De dramaserie Safe Harbor is in 2025 te streamen bij Videoland.

In de serie volgen we de geniale hacker Tobias (Alfie Allen) en zijn ambitieuze beste vriend Marco (Martijn Lakemeier), die vastberaden zijn om de tech-miljardairs van de toekomst te worden. Wanneer ze op de radar van de Ierse maffia (de beruchte familie Walsh) komen, worden ze onbedoeld meegesleurd in de gevaarlijke wereld van de Europese drugshandel.

Safe Harbor wordt geproduceerd door Submarine in samenwerking met Night Train Media en Zero Gravity. Naast Mark Williams regisseren ook Arne Toonen, Inti Calfat en Dirk Verheye de serie. Acteur Martijn Lakemeier was eerder te zien als prins Willem-Alexander in de Videoland-serie Máxima.

Bron: RTL Nederland/BM
Foto: Dinand van der Wal/BM

Bericht delen