Trailer van bioscoopfilm De Bellinga’s: Pretpark op Stelten
woensdag 12 juni 2024

Trailer van bioscoopfilm De Bellinga’s: Pretpark op Stelten

Na het succes van hun eerste twee films is de vloggersfamilie Bellinga deze zomervakantie terug in de bioscoop met een nieuw avontuur vol vrolijke liedjes. De Bellinga’s: Pretpark op Stelten is vanaf 10 juli te zien in de bioscoop.

In de trailer zijn naast de hele familie Bellinga en Hetty Heyting als buurvrouw Bets heel wat bekende gastacteurs te zien. Zo maken Steven Kazan, Johnny Kraaijkamp, Rian Gerritsen, Rinus Krul, Patrick Stoof en Sergio Ijssel hun opwachting.

De familie Bellinga heeft een vakantiehuisje op een pretpark en mag alle attracties uitproberen. Veel tijd hebben de Bellinga’s niet, want de kids moeten repeteren voor de parkshow en papa Daniël is in training voor de Zomerspelen waar hij de prijs kan winnen voor ‘coolste papa van het jaar’. Ondertussen moeten ze ook nog op de hond van de directeur passen en dat is geen eenvoudig klusje. Als twee bekende boeven ineens opduiken op het park, is de chaos compleet en belanden de Bellinga’s in een doldwaze achtervolging.

De Bellinga’s: Pretpark op Stelten is een film voor het hele gezin. De regie is net als bij de eerdere films in handen van Armando de Boer en het script is opnieuw geschreven door Martijn Koevoets. De film is geproduceerd door Jabadoo Pictures in coproductie met Dutch FilmWorks. De film is mede mogelijk gemaakt door Attractie- & Vakantiepark Slagharen waar ook een deel van de opnames plaatsvonden.

Het gezin Bellinga uit Raalte is een begrip op YouTube en social media. Ze hebben een eigen kanaal met meer bijna 700.000 abonnees en ontvingen in 2018 een VEED Award voor hun dagelijkse vlogs. Sommige van hun vlogs werden miljoenen keren bekeken. Daarnaast maken zij muziekvideo’s en treden op in het theater.

Bron: Dutch Filmworks/BM

Bericht delen