Talpa Entertainment Producties produceert Missions Impossible voor SBS6
woensdag 25 augustus 2021

Talpa Entertainment Producties produceert Missions Impossible voor SBS6

One hundred and eighty gooien op een dartboard. Een hole in one slaan op een golfbaan. Je auto in één beweging driftend tussen twee andere auto’s parkeren. Allemaal ogenschijnlijk onmogelijke opdrachten voor gewone mensen, maar is dat ook zo?

Zou niet iedereen dit kunnen met heel veel oefening en de juiste begeleiding? In Missions Impossible gaan we dat uitzoeken. De presentatoren Jan Versteegh, Hélène Hendriks, Leo Alkemade en Dennis van der Geest overvallen onbekende Nederlanders met een onmogelijke missie waarmee ze maar liefst 10.000 euro kunnen winnen.

Nemen ze de uitdaging aan, dan krijgen ze precies één maand de tijd om te trainen tot ze erbij neervallen onder begeleiding van de állerbeste coaches en experts op hun gebied. We volgen ze op de voet op hun weg naar het moment suprême. De ups en downs, het vallen en weer opstaan: ze zullen alles op alles moeten zetten om hun doel te bereiken. Is het inderdaad een mission impossible of blijkt hun mission wel possible en gaan ze naar huis met 10.000 euro? Missions Impossible is vanaf dinsdag 12 oktober om 21.30 uur te zien op SBS6. Talpa Entertainment Producties is de producent.

In de zes afleveringen van Missions Impossible komen in totaal vijftien missies voorbij. De opdrachten zijn gevarieerd, maar hebben één ding gemeen: ze vereisen een speciale techniek en heel veel oefening. Probeer maar eens om met een handboog drie pijlen achter elkaar in de roos te schieten of twee keer achter elkaar een supermoeilijke cornergoal te maken.

Elke kandidaat krijgt bij het trainen hulp van een speciale expert, een grote naam op het gebied van hun missie. Oud-darter Co Stompé begeleidt bijvoorbeeld de dartmissie en op de golfbaan zien we Phil Allen, de trainer van de bekende Nederlandse golfer Joost Luiten. Toch moet elke kandidaat het uiteindelijk helemaal zélf doen. Door de bijzondere, lieve, soms zeer emotionele persoonlijke verhalen, de fantastische coaches, de wil om te winnen en het vermogen om net één keer vaker op te staan dan ze vallen, leef je als kijker met elke kandidaat tot de laatste snik mee.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen