NL Film werkt aan NPO 1-dramaserie Dit zijn wij
woensdag 1 mei 2019

NL Film werkt aan NPO 1-dramaserie Dit zijn wij

Dinsdag zijn KRO-NCRV en producent NL Film gestart met de opnames van de zestiendelige dramaserie Dit zijn wij. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Fockeline Ouwerkerk, Vincent van der Valk, Esmée van Kampen, Kay Greidanus en Romano Haynes. Deze liefdevolle dramaserie is in het najaar van 2019 te zien bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dit zijn wij is een verfrissende, eerlijke dramaserie die een bijzonder ensemble van karakters volgt. De serie vertelt het verhaal van de jonge ouders Johan en Anna, die hun kinderen op de best mogelijke manier proberen op te voeden. Daarnaast volgen we ook nog drie andere personages, de 35-jarigen Katja, Kasper en Edgar. Ze worstelen met hun persoonlijke uitdagingen, maar hebben een ding gemeen: ze zijn allemaal op zoek naar liefde, waardering en voldoening in hun leven. Deze liefdevolle, ontroerende serie onthult hoe de kleinste gebeurtenissen in ons leven impact hebben op wie we zijn en willen worden. En hoe de connecties die we met elkaar delen tijd, afstand en zelfs de dood kunnen overbruggen.

De regie van Dit zijn wij is in handen van Mark de Cloe en Simone van Dusseldorp. De bewerking van het scenario is geschreven door Inge Nirvana, die tevens eindredactie doet, en Pauline van Mantgem. Dit zijn wij wordt geproduceerd door NL Film in samenwerking met KRO-NCRV, naar een format van Twentieth Century Fox Film Corporation.

Bron: NL Film/BM

Bericht delen