NewBe produceert serie Creator Camp voor Nickelodeon
maandag 21 september 2020

NewBe produceert serie Creator Camp voor Nickelodeon

Op maandag 26 oktober start een nieuwe Nederlandse serie op Nickelodeon, geproduceerd door NewBe. Creator Camp draait om vijf jonge talenten die worden toegelaten tot een exclusief talentenkamp waar de leerlingen alles leren op het gebied van social media tot zang, dans, craften, acteren, editen en componeren.

De jonge studenten verblijven de gehele vakantie op het terrein en werken daar aan hun online skills. De groep werkt samen aan opdrachten en brengt veel tijd met elkaar door. Dit zorgt echter ook voor uitdagingen; worden ze vrienden of verschillen ze toch teveel van elkaar?

In Creator Camp volgen we Felice, Saar, Zef, Asha en Cas. Zij zijn toegelaten tot het exclusieve kamp en hebben alle vijf een ander talent wat zij op het kamp willen ontwikkelen. Dyanthe Willems, leider van het kamp, stoomt samen met haar team van professionals de talenten klaar tot digital creators. Zij zal hierbij worden geholpen door meerdere bekende gezichten die gastlessen zullen verzorgen op het kamp, zoals bekende influencers, zangers en meer.

Naast de uitdagingen van het kamp, krijgen de vijf talenten ook te maken met de eigenzinnige dochter van de eigenaar van het terrein. Vicky, die wordt gespeeld door Bibi, is ontzettend creatief en getalenteerd, maar mag van haar vader, gespeeld door Edo Brunner, niet meedoen aan het kamp. Vicky wil echter haar best doen om hem te overtuigen van haar talent. Gaat dit haar lukken? En wat beleven de andere vijf talenten nog meer op het kamp? Creator Camp is vanaf 26 oktober elke maandag tot en met donderdag om 19.30 uur te zien op Nickelodeon in Nederland en Vlaanderen.

Camp Stories
In Creator Camp zien we de zes talenten voornamelijk tijdens hun lessen en uitdagingen op het kamp, maar wat gebeurt er buiten de tv-uitzendingen om? Via de online serie Camp Stories volgen we de hoofdpersonen uit Creator Camp in 18 losse, op zichzelf staande afleveringen die alleen online te bekijken zijn. Felice, Saar, Zef, Asha, Cas en Vicky zullen hier door middel van video’s een uniek en intiem kijkje achter de schermen geven van het Creator Camp.

Bron: Nickelodeon/BM

Bericht delen