Nederlandse Amazon comedyserie LOL: Last One Laughing te zien vanaf 20 januari
woensdag 18 januari 2023

Nederlandse Amazon comedyserie LOL: Last One Laughing te zien vanaf 20 januari

Philippe Geubels en Jeroom Snelders presenteren de nieuwe Nederlandse comedyserie LOL: Last One Laughing, die deze week verschijnt op Amazon Prime Video.

In de serie daagt Geubels tien bekende Nederlandse comedians uit, om te zien wie zijn of haar gezicht strak kan houden, terwijl ze tegelijkertijd hun tegenstander aan het lachen proberen te maken. Het is een wedstrijd met als hoofdprijs € 50.000, dat naar een door de winnaar gekozen goed doel gaat.

De eerste drie afleveringen van LOL: Last One Laughing verschijnen op vrijdag 20 januari op Amazon Prime Video. De overige drie afleveringen volgen op vrijdag 27 januari.

Naast Philippe Geubels doen Henry van Loon, Tineke Schouten, Roué Verveer, Ruben van der Meer, Nienke Plas, Rayen Panday, Stefano Keizers, Alex Ploeg, Soundos en Bas Hoeflaak mee aan de comedystrijd. LOL: Last One Laughing is volgend jaar exclusief te zien op Prime Video, en laat het publiek in Nederland en wereldwijd, in meer dan 240 landen en gebieden, kennismaken met een aantal van de beste Nederlandse komische talenten.

“Ik ben zo vereerd dat ik LOL mag presenteren – ik weet dat mensen verwachten dat het een chaos wordt met 10 Nederlandse cabaretiers samen in één ruimte, en dat klopt”, zegt Philippe Geubels. “De rivaliteit tussen de comedians was fantastisch, het was een groot feest voor mij en co-host Jeroom Snelders om te kunnen meegenieten van hun beproeving terwijl ze worstelden om niet te lachen.”

“Het publiek gaat genieten van een serie boordevol scherpe Nederlandse humor en zelfspot van een schitterende line-up van top comedians”, zegt Jacomien Nijhof, head Netherlands Originals, Amazon Studios. “Voeg aan deze mix nog wat vriendelijke rivaliteit van onze Belgische co-hosts toe, en het wordt een serie die je zeker niet wilt missen.”

LOL is één van onze meest populaire series in Europa, dus we zijn dan ook erg enthousiast om de serie naar Nederland te kunnen brengen”, aldus Georgia Brown, head European Originals, Amazon Studios. “Het is altijd een genot om te zien hoe de chaos van LOL zich ontvouwt, en ik kan niet wachten tot onze kijkers in Nederland hiervan zullen genieten.”

LOL: Last One Laughing is geproduceerd door Amazon Studios en Warner Bros. International Television Production Nederland. De nieuwe productie is een bewerking van de populaire Japanse Amazon Original serie, Hitoshi Matsumoto Presents Documental, die geproduceerd is door- en met in de hoofdrol Hitoshi Matsumoto. Hij leidt tien komieken in een ‘battle of laughter’; een succesvol format dat voor Prime Video is gemaakt in Mexico, Australië, Canada, Duitsland, Frankrijk, Italië, en Spanje.

Bron: Amazon Prime Video/BM

Bericht delen