KRO-NCRV kondigt tweede seizoen Waku Waku aan
vrijdag 25 augustus 2023

KRO-NCRV kondigt tweede seizoen Waku Waku aan

Vorig jaar keerde de dieren- en natuurquiz Waku Waku in een nieuw jasje terug op de Nederlandse televisie onder leiding van presentator Sosha Duysker. Na het succes van deze vernieuwde editie komt KRO-NCRV met een tweede seizoen van de familiespelshow.

Hierin nemen bekende Nederlanders zoals Tina de Bruin, Giel de Winter en Nicolette Kluijver het tegen elkaar op. Vanaf maandag 25 september is de nieuwe serie dagelijks te zien om 18.25 uur bij KRO-NCRV op NPO Zapp. Concept Street is de producent.

Dierenkennis van bekend Nederland
Ook dit jaar testen de bekende Nederlanders hun dierenkennis om zo aapjes te verdienen met de juiste antwoorden. Met de zinnige en onzinnige weetjes wil KRO-NCRV de liefde en kennis voor de natuur vergroten bij jong en oud.

Bekende Nederlanders die dit seizoen onder anderen meespelen zijn Bracha van Doesburgh, Roy Donders, Tina de Bruin, Giel de Winter, Juvat Westendorp, Nicolette Kluijver, Steven Kazàn, Stefania en Joshua Nolet. Na zeven weken wordt duidelijk welke vier BN’ers alles weten van het dierenrijk en terugkeren in de finaleweek van Waku Waku.

Dit seizoen kan er via de NPO Zapp-app thuis worden meegespeeld met ‘de vraag van de dag’. De dagwinnaar krijgt vervolgens een echt Waku Waku-aapje thuisgestuurd. Op dinsdag 24 oktober tijdens de herfstvakantie op Cinekid Festival is er eenmalig de kans voor vier kinderen om mee te spelen met Waku Waku. Sosha presenteert deze dag de dierenquiz live vanuit Pathé Amsterdam Noord. Aanmelden voor de winactie kan vanaf nu tot en met 10 oktober via deze link.

Bron: KRO-NCRV/BM
Foto: Annemieke van der Togt/KRO-NCRV

Bericht delen