Holland Zingt Hazes 2023 live te zien bij Videoland
vrijdag 20 januari 2023

Holland Zingt Hazes 2023 live te zien bij Videoland

Op vrijdag 10 maart is het het grootste meezingconcert van Nederland: Holland Zingt Hazes 2023 live te zien bij Videoland. Videoland abonnees kunnen om 20.30 uur genieten van een speciale livestream bij de streamingdienst.

Het is de elfde keer dat Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome Amsterdam wordt georganiseerd. In 2013 was het de eerste keer dat het meezingfeest werd gehouden. De jaarlijks terugkerende concertreeks is de plek waar jong en oud kan genieten van de hits van André Hazes, gezongen door de beste artiesten.

Met natuurlijk de langverwachte terugkeer van André Hazes jr. Maar ook OG3NE, Kris Kross Amsterdam, Karsu, Jeroen van der Boom, Waylon, Gerard Joling, Jamai, Samantha Steenwijk en John de Bever zullen dit jaar het grote podium van de Ziggo Dome beklimmen. Holland Zingt Hazes bezorgt al jarenlang veel bezoekers een onvergetelijke avond. Alle grote Hazes-hits, bekende artiesten en 15.000 bezoekers die elke avond genieten…

Naast de Videoland Originals en internationale content wint live tv kijken aan populariteit bij Videoland, zo zijn Groots met de zachte G, De Vrienden van Amstel Live 2023 maar ook de livestream van Big Brother en sport evenementen als Glory live te zien bij Videoland. Ook de RTL programmering is live-, terug- en/of vooruit te kijken.

Holland Zingt Hazes 2023, geproduceerd door MediaLane Live, is op 10 maart om 20.30 uur te zien bij Videoland.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen