Frank Lammers onthult complete cast van Ferry: de serie
dinsdag 20 december 2022

Frank Lammers onthult complete cast van Ferry: de serie

Netflix en Frank Lammers hebben de complete cast van Ferry: de serie naar buiten gebracht. Naast Frank (Ferry) keren vertrouwde gezichten als Elise Schaap (Daniëlle), Monic Hendrickx (Claudia), Raymond Thiry (John), Tim Haars (Remco), Huub Smit (Dennis), Kevin Janssens (Jurgen) en Yannick van den Velde (Lars) terug in het nieuwste deel uit het imperium van Ferry Bouman.

Een nieuwe rol in de Brabantse onderwereld is weggelegd voor Tygo Gernandt, hij kruipt in de rol van Ricardo, één van de leden van de motorbende waar Ferry zaken mee doet. Ferry: de serie is, net als Undercover en Ferry (de film), een samenwerking van productiebedrijf De Mensen, de Belgische omroep VRT en Netflix. De serie verschijnt in 2023.

Over Ferry: de serie
Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Samen met John, zwager Lars, Remco en Dennis gaat hij de strijd aan met de onwrikbare drugsbaron Arie Tack en een beruchte motorclub om zijn plaats aan de top te veroveren. Maar pas wanneer zijn geliefde Danielle de donkere kant van Ferry en zijn business leert kennen, wordt duidelijk welke prijs hij moet betalen om de allergrootste te worden…

Credits:
Opdrachtgever: Netflix
Productiebedrijf: De Mensen
Regisseurs: Eshref Reybrouck, Joël Vanhoebrouck
Director of Photography: Frederic Van Zandycke
Showrunner: Nico Moolenaar
Scenaristen: Nico Moolenaar, Bart Uytdenhouwen, Piet Matthys, Tibbe van Hoof
Executive producer: Ivy Vanhaecke, Pieter Van Huyck
Partner: VRT

Bron: Netflix/BM

Bericht delen