Familie Meiland ontvangt BN’ers in nieuwe serie
woensdag 8 november 2023

Familie Meiland ontvangt BN’ers in nieuwe serie

De familie Meiland komt met een speciale editie van de realityserie Chateau Meiland. Voor de spin-off Chateau Meiland VIPS zullen bekende Nederlanders overnachten in het pension van het gezin uit Noordwijk, bevestigt Talpa bij het AD.

“De familie Meiland houdt begin volgend jaar hun pension vrij om bekende gasten te ontvangen”, zegt producent Vincent ter Voert van de bekende realityserie.

Mediakenner Tina Nijkamp berichtte eerder deze week dat het nieuwe programma eraan komt. Volgens Nijkamp lijkt het programma qua opzet op programma’s als Boerderij van Dorst. De bekende Nederlanders zullen enkele dagen met de familie Meiland doorbrengen en daar ‘leuke dingen doen’.

De opnames van het programma beginnen in januari. Het is nog niet bekend wie er komen logeren in het pension in Noordwijk.

De laatste aflevering van het negende seizoen van Chateau Meiland werd maandagavond uitgezonden. In de huidige reeks is de opening van het pension Code Rosé te zien. Het gezin schafte het pand in Noordwijk een klein jaar geleden aan. Na een flinke verbouwing is de bed and breakfast sinds mei open.

Bron: Nu.nl/BM
Foto: William Rutten/Talpa

Bericht delen