EO-serie Meer dan verwacht volgt families met een drieling
zondag 17 december 2023

EO-serie Meer dan verwacht volgt families met een drieling

Iedereen met kinderen weet hoe je leven op z’n kop wordt gezet zodra er een baby wordt geboren. Maar wat gebeurt er als je er niet één, maar drie baby’s krijgt? Hoe ziet je leven er dan uit?

De nieuwe EO-serie Meer dan verwacht volgt vier families met een drieling tijdens hun lange dagen en korte nachten. De producent is Skyhigh TV en de tien afleveringen worden in twee weken uitgezonden, vanaf maandag 15 januari om 19.00 uur bij de EO op NPO 1.

De rollercoaster waarin ze terecht komen stelt de ouders voor onverwachte uitdagingen. Wat zijn de financiële gevolgen? Hoe is het om vaak net één handje te kort te komen? Hoe verdeel je je aandacht? En hoe regel je de praktische zaken: drie keer zoveel luiers, voeding en kleding, een speciale drielingwagen, een grotere auto en drievoudige verjaardagen? In de tien afleveringen van Meer dan verwacht navigeren vier families deze vragen op hun eigen manier.

EO-eindredacteur Els Griffioen: “Met dit programma willen we als EO een authentiek beeld geven van het ouderschap, met alle mooie kanten maar ook de uitdagende momenten. Praktisch en emotioneel is het flink aanpakken voor deze gezinnen. We faciliteren zo het echte gesprek over opvoeden.”

Bron: EO/BM

Bericht delen