&C TV maakt serie In het hart van ons landgoed voor Omroep MAX
donderdag 25 februari 2021

&C TV maakt serie In het hart van ons landgoed voor Omroep MAX

In de serie In het hart van ons landgoed gooit de adellijke familie Van Verschuer de poorten open van hun statige landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in de Betuwe. In het hart van ons landgoed is vanaf maandag 8 maart om 18.20 uur wekelijks te zien op NPO 2.

&C TV, het bedrijf van Chantal Janzen, is de producent van de serie. Er komen maar liefst twintig afleveringen.

Omringd door prachtige natuur, bossen, boomgaarden en uitgestrekte weilanden ligt sinds 1129 middenin de Betuwe landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. Dit landgoed – van zo’n 1000 hectare – is bijna net zo groot als Schiphol. Er zijn maar liefst drie landhuizen, zeventien boerderijen en 37 rijksmonumenten.

Frans baron van Verschuer en zijn vrouw Nathalie barones van Verschuer – de trotse eigenaren – stellen hun levens liefdevol in dienst om het landgoed te behouden en ook weer over te dragen aan de volgende generatie. De veranderingen in de huidige, moderne tijd maken het uitdagend om de eeuwenoude tradities en gewoontes in stand te houden. Met veel toewijding en passie werkt de familie samen met zo’n 200 personeelsleden dagelijks aan het onderhouden en in stand houden van het bijzondere landgoed.

Bron: Omroep MAX/BM
Foto: Nynke Brandsma/Omroep MAX

Bericht delen