BNNVARA komt met dramaserie De Ring
donderdag 4 juli 2024

BNNVARA komt met dramaserie De Ring

Hoe ver ga je om een fout te verbergen? Hoeveel is je carrière je waard? In de nieuwe tiendelige BNNVARA-dramaserie De Ring staat juriste Anna (Hannah Hoekstra) voor een onmogelijke keuze. Laat ze zich seksueel chanteren om haar misstap, gemaakt in een moment van onbezonnenheid, te maskeren?

De tiendelige thrillerserie De Ring, van de makers van Klem en Overspel, is vanaf 5 september iedere donderdag om 20.30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1 en te streamen via NPO Start. De volledige serie is vanaf 5 september ook te streamen via NPO Plus met een abonnement.

Wanneer Anna een ring in haar tas stopt die niet van haar is, staat deze diefstal ongelukkig genoeg op beeld. Simon, de eigenaar van de ring en haar belangrijkste opdrachtgever, ziet zijn kans schoon en probeert Anna te chanteren: als zij het bed met hem deelt zal hij haar niet aangeven bij de politie. Het naar buiten komen van de diefstal zou haar carrière verwoesten. Anna is echter net tot over haar oren verliefd geworden op Max. Ze besluit tot het uiterste te gaan om zich Simon van het lijf te houden.

De hoofdrollen in De Ring worden vertolkt door Hannah Hoekstra, Minne Koole en Benja Bruijning. Overige rollen in de serie zijn voor Delilah Warcup-van Eyck, Eelco Smits, Charlie Chan Dagelet, Stefanie van Leersum, Pim Vosmaer, Sabri Saddik en Liliana de Vries.

Het scenario van De Ring is geschreven door Frank Ketelaar, die de serie ook deels regisseerde. De andere regisseurs zijn Sander Burger en Ties Schenk. De Ring is een BNNVARA-productie.

Bron: BNNVARA/BM
Foto: Mark de Blok

Bericht delen