No Pictures Please produceert De Diva in Mij voor BNNVARA
dinsdag 16 juli 2019

No Pictures Please produceert De Diva in Mij voor BNNVARA

Hoe word je weer zelfverzekerd als je tegenslagen hebt gehad? Hoe zet je de eerste stap naar een nieuwe start? En hoe leer je dan weer opnieuw te stralen? In het nieuwe BNNVARA-programma De Diva in Mij nemen drie drag queens verschillende vrouwen onder handen, die zichzelf door omstandigheden te lang hebben weggecijferd.

Envy Peru, Hoax LeBeau en Lady Galore dragen hun cultuur van confidence & empowerment op de vrouw over, zodat zij haar zelfvertrouwen en vrouwelijkheid terugvindt en weer gaat stralen. Als kroon op de transformatie voeren de vrouwen aan het eind van de rit als drag een performance op voor vrienden en familie.

De deelnemende vrouwen zijn opgegeven door familie en vrienden en worden verrast door het team van drag queens. Drag queens weten namelijk als geen ander hoe het is om van je kwetsbaarheid je kracht te maken en zijn daarom de ideale deskundigen om deze vrouwen te helpen bij hun zelfvertrouwen en vrouwelijkheid en ze te leren weer van zichzelf te houden.

Een programma dat meer is dan een make-over show; het is een ode aan het zelfvertrouwen van de vrouw. De Diva in Mij is vanaf maandag 29 juli om 20.25 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3. No Pictures Please, het bedrijf van Ewout Genemans, is de producent van de serie.

Bron: BNNVARA/BM

Bericht delen