Vocas en Fofic gaan samen
zaterdag 15 april 2023

Vocas en Fofic gaan samen

Vocas Sales & Services en Fofic, beide al decennia actief in Nederland op het gebied van professioneel video, audiovisuele media en alles wat daarbij komt kijken, gaan per 15 april samen verder.

Vocas Sales & Services is al meer dan 30 jaar de servicepartner voor Nederlandse (film)cameramensen en omroepen. Professionals kunnen bij Vocas Sales & Services terecht voor aanschaf van apparatuur zoals: camera’s, objectieven en accessoires, maar ook voor technische ondersteuning, onderhoud en (garantie) reparaties. Deze service wordt in-house verzorgd voor merken als ARRI, Canon, Carl Zeiss, RED, Sony, SmallHD Sachtler en Angénieux.

Fofic, al meer dan 50 jaar actief, importeert en distribueert een brede reeks van producten voor het opnemen, editen, presenteren, uitzenden, streamen en opslaan/archiveren van audiovisuele media. Als het gaat om systeemontwerp, levering en installatie is Fofic met genoemde ervaring de aangewezen partij om hierin te adviseren en de juiste oplossing te bieden.

Vocas Sales & Services en Fofic kijken ernaar uit om alle oplossingen en services die professionals nodig hebben onder één dak aan te kunnen bieden. Door de kennis en expertise te bundelen, zijn ze nog beter in staat om klanten van dienst te zijn en te voldoen aan de behoeften van hun individuele projecten en opdrachten.

Vocas Sales & Services en Fofic gaan beiden onder hun eigen naam door. Om het samengaan ook voor de relaties soepel te laten verlopen, blijven de bestaande telefoonnummers en e-mailadressen in gebruik. Relaties kunnen daardoor hun huidige contactpersonen op dezelfde manier blijven bereiken zoals zij gewend zijn.

Bron: Vocas/BM

Bericht delen