Studio 55 opent zijn deuren naast Media Park Hilversum
donderdag 16 juni 2022

Studio 55 opent zijn deuren naast Media Park Hilversum

Vrijdag 24 juni opent Studio 55 zijn deuren naast het Media Park in Hilversum. Studio 55 is een nieuwe full-service studio voor fotografie, videografie en webinars. De studio is gevestigd op Witte Kruislaan 55a, achter het gebouw van AVROTROS.

Met een oppervlakte van 135 m2 is de studio ook geschikt als locatie voor presentaties, interviews, masterclasses, castings en exposities. De ligging in het bos en een lounge met eigentijds interieur zorgen voor veel mogelijkheden voor creatieve fotoshoots van fashion tot e-commerce, productfotografie en video-opnamen.

Diensten omvatten het gratis gebruik van basisapparatuur, de lounge met open keuken, een grote tuin aan het bos en goede koffie. Studio 55 biedt een rustige en creatieve workspace rondom de studioruimte.

Voor huur van extra apparatuur, backdrops, speciale decor wensen en ook totale set styling is er ondersteuning door de studio manager. In de studio zijn twee ruime werkplekken voor visagie. Ook staat er een stellingkast met styling attributen zoals meubels en accessoires waar gratis gebruik van kan worden gemaakt voor fotoshoots of video-opnamen. De inhoud van de showkast wisselt regelmatig.

Caroline Schnellen, mede-oprichter Studio 55: “We hebben het concept van Studio 55 ontworpen naar de nieuwe manier waarop creatives tegenwoordig graag werken. Een stijlvolle inrichting, een huiselijke sfeer, verschillende plekken waar je kan zitten om te werken of te vergaderen. Ook kun je hier fijn het bos in wandelen voor een goed gesprek. We krijgen vaak te horen dat hier zo’n rustige, creatieve vibe heerst. En laat dat nou precies onze bedoeling zijn geweest.”

Schnellen vervolgt: “Studio 55 is mede opgezet als creative hub waar studenten van 55 Creative Business School, ervaren professionals en opdrachtgevers elkaar tegenkomen en samenwerken. We willen de drempel verlagen voor jong talent om in contact te komen met mogelijke opdrachtgevers. Via ons platform ‘Club 55’ beschikken we over een uiteenlopende pool van bekende namen in het vak en jong creatief talent die we graag koppelen aan mooie opdrachten en opdrachtgevers. Ook kunnen onze studenten de studio gebruiken voor projecten en vrij werk op momenten dat de studio niet bezet is.”

Meer informatie over Studio 55 is hier te vinden.

Bron: Studio 55/BM

Bericht delen