NEP verlengt huurovereenkomst op Media Park tot 2035
woensdag 19 februari 2020

NEP verlengt huurovereenkomst op Media Park tot 2035

Media Park Enterprise en NEP hebben onlangs overeenstemming bereikt over een verlenging van de huurovereenkomsten van NEP tot 2035. NEP huurt in totaal ca. 39.000 m2 kantoren, studio’s en datacenters op het Media Park.

Ralf van Vegten, Managing Director NEP: “Op het Media Park zitten wij vlakbij een groot deel van onze klanten en het hart van onze operatie, waardoor het voor NEP de ideale locatie is. Met de verlenging van deze huurovereenkomst kunnen wij onze groeiambities op korte termijn en in de toekomst nog beter realiseren. Daarbij biedt de 2.000m2 extra ruimte in het Mediacentrum ons nog meer mogelijkheden om te voldoen aan de wensen en behoeften van onze klanten. De mogelijkheden tot verduurzaming van alle ruimten heeft verder een belangrijke rol gespeeld om de overeenkomst te verlengen en uit te breiden.”

Tim Sleegers, directeur Media Park Management: “Wij zijn zeer verheugd over het feit dat NEP zich langjarig aan het Media Park verbindt. NEP heeft de afgelopen jaren – met succes – sterk ingezet op innovatie en technologische ontwikkeling. NEP is daardoor op internationale schaal frontrunner in haar vakgebied en een voorbeeld voor andere bedrijven in de sector.”

Bij de totstandkoming van deze huurverlenging werd NEP geadviseerd door Vastgoedadvieskantoor Rockstone. In januari werd overigens bekend dat facilitair bedrijf United eveneens de huurovereenkomst op het Media Park heeft verlengd, in dit geval tot 2032.

Bron: NEP/BM

Bericht delen