Muzikale film Antoon – Engel in de bioscopen
maandag 20 maart 2023

Muzikale film Antoon – Engel in de bioscopen

De muzikale film Antoon – Engel neemt je mee in het leven van deze jonge en zeer getalenteerde rapper en producer. Hij was de meest gestreamde artiest van 2022 op Spotify, ontving de Qmusic Top 40 Award voor Beste Artiest en uiteindelijk ook nog de Edison Pop prijs.

Vanaf het uitzinnige Ziggo Dome concert, waar hij zijn grootste hits zoals Hyperventilatie, Vluchtstrook, Hallo, Hotelschool en Meteoriet performde voor zijn fans, terug naar zijn vroege jeugd. Met nooit eerder vertoonde beelden zien we de eerste stappen in de muziekcarrière van Valentijn Verkerk (21) en vertellen de mensen die het dichtst bij hem staan, hoe het toen allemaal is begonnen.

De film is op vrijdag 21 april en zondag 23 april exclusief te zien in een aantal bioscopen. Meer informatie is te vinden op deze website. Antoon – Engel is geproduceerd door FCCE. De interviews zijn gemaakt door Saul van Stapele, het camerawerk is in handen van Sjors Ruijter, de editing is gedaan door Remco Stoppelenburg en de producenten zijn Justus Verkerk (de vader en manager van Antoon) en Wilco Wolfers.

Bron: WW Entertainment/BM

Bericht delen