Iliass Ojja speelt eigenzinnige rijleraar in webdramaserie Shotgun!
donderdag 24 november 2022

Iliass Ojja speelt eigenzinnige rijleraar in webdramaserie Shotgun!

Een leerling met dwanggedachten, iemand die rijles net iets te gezellig vindt en een te nonchalante leerling die een gevaar vormt op de weg. Rijles is er voor iedereen.

In de webdramaserie Shotgun! kruipen ze allemaal achter het stuur bij de eigenzinnige én eigenwijze rijleraar Driss, gespeeld door Iliass Ojja, bekend van Mocro Maffia, Shouf Shouf Habibi! en Expeditie Robinson. Iedere aflevering gaat Driss op een avontuurlijke ‘roadtrip’.

Hij leert zijn uiteenlopende leerlingen niet alleen fileparkeren, invoegen en hellingtrekken, maar biedt ze vooral een luisterend oor. Driss’ lesauto fungeert als een praktijk, waarin zijn leerlingen variëren van psycholoog tot psychopaat. Maar tot welke van de twee behoort Driss zelf? Kan hij zijn verleden achter zich laten of blijft hij ervoor wegrijden? En wie stapt er deze week in? Het is tijd voor rijles. Shotgun! is vanaf maandag 28 november zeven weken lang om 16.00 uur te zien bij BNNVARA op het YouTube-kanaal van NPO 3 en op NPO3.nl.

In 2020 won de pilot van Shotgun! de 3LAB webserie contest, waardoor er een heel seizoen gemaakt mocht worden. Shotgun! is gemaakt naar idee van Levi Verspeek. De serie is geschreven door Levi Verspeek, Jard Struik en Esra Ghilane en is tevens geregisseerd door Levi Verspeek. Het is een coproductie van BNNVARA, KeyFilm en Heat en kwam tot stand met steun van het NPO-fonds.

Bron: BNNVARA/BM
Foto: KeyFilm

Bericht delen