Eloise van Oranje geslimed door Nickelodeon
donderdag 11 maart 2021

Eloise van Oranje geslimed door Nickelodeon

Niemand minder dan Eloise van Oranje is dit jaar door Nickelodeon verrast met een slijmdouche. De jonge gravin, die dacht dat ze een fotoshoot gepland had staan op de NDSM-werf in Amsterdam, werd bedolven onder het iconische groene slijm.

Eloise behoort hiermee tot een select gezelschap van Nederlandse en Belgische sterren die ooit door Nickelodeon zijn geslimed. In de afgelopen jaren hadden onder andere Chantal Janzen, K3 en Kalvijn al de eer om geslimed te worden. De sliming video van Eloise is onderdeel van de Nickelodeon Kids’ Choice Awards, waarvan de uitreiking op zondagavond 14 maart vanaf 18.30 uur te zien is op Nickelodeon in Nederland en België.

Eloise ontving de slijmdouche omdat ze zich in het afgelopen jaar als nieuwe online ster sterk heeft weten neer te zetten door op positieve wijze een grote achterban op te bouwen. Ze is hiermee niet alleen een inspiratie voor haar fans, maar ook voor opkomende content creators en jonge meiden.

Daarnaast is Eloise dit jaar genomineerd voor een Nickelodeon Kids’ Choice Award voor ‘Favoriete Ster Nederland’. Zij neemt het in deze categorie op tegen NikkieTutorials, Nienke Plas, Numidia en Rolf Sanchez. Of zij deze prijs ook daadwerkelijk gaat winnen, is aanstaande zondagavond te zien.

Bron: ViacomCBS/BM
Foto: Bart van der Putten/ViacomCBS

Bericht delen