BMY Podcast met Vincent ter Voert
donderdag 10 maart 2022

BMY Podcast met Vincent ter Voert

Wekelijks maakt Joost Koning voor BMY de podcast Joost Mag Het Weten. Gast nummer 116 is producent Vincent ter Voert.

Vincent ter Voert was eerst redacteur en producer bij allerlei tv producenten (onder andere IDTV, BlueCircle, Eyeworks, CCCP en Tuvalu) waar hij bijvoorbeeld Brugklas en Ali B Op Volle Toeren ontwikkelde. In 2014 echter, pas op zijn 42ste, koos hij er voor om dit als ondernemer te gaan doen: met Ruud van Breugel en zijn geliefde Vera Driessen startte hij Vincent TV Producties.

Vincent ter Voert

Inmiddels hebben ze programma’s geproduceerd als Dragons’ Den, Mr. Frank Visser Doet Uitspraak en Paleis Voor Een Prikkie, hebben ze vestigingen in België en Groot-Brittannië en sinds kort ook een fictie-tak genaamd Ginger Fiction én hebben ze – met Beau 5 Days Inside in 2018 en met Chateau Meiland in 2019 – twee keer de TelevizierRing gewonnen.

Waarom ging Vincent pas na 18 jaar bij andere producenten te hebben gewerkt zélf ondernemen? Hoe is het om met je eigen vrouw zowel zakelijk als privé partner te zijn? En hoe vliegt Vincent het casting-proces aan en ontdekte hij zo bijvoorbeeld de familie Meiland of Frank en Rogier? Vanuit zijn kantoor in Amsterdam geeft Vincent ter Voert de antwoorden op onder andere deze vragen!

De BMY Podcast is ook beschikbaar op Spotify en de Apple podcast app.

Bron: BMY

Bericht delen