BMY Podcast met Tomas Kaan
donderdag 9 maart 2023

BMY Podcast met Tomas Kaan

Wekelijks maakt Joost Koning voor BMY de podcast Joost Mag Het Weten. Gast nummer 161 is regisseur Tomas Kaan.

Tomas Kaan is een regisseur die zowel fictie áls non-fictie maakt. Hij maakte non-fictie als Wij Zijn 18, afleveringen van VPRO Tegenlicht en Human Playground op Netflix. Tomas maakte daarnaast fictie als de film Groenland, afleveringen van Zenith, Van God Los en Vechtershart en recenter de serie Dirty Lines.

Tomas Kaan

Inmiddels heeft Tomas een exclusief contract getekend bij producent Scenery om daar als creative director aan de slag te gaan, jonge makers te begeleiden en nu aan The Eighth Continent te werken, een nieuwe documentaire over de huidige maanmissies.

Tomas Kaan

Wat heeft hij gehad aan zijn studie geschiedenis en hoe kijkt hij vanuit die achtergrond naar de huidige tijd? Wat zijn voor hem de verschillen en de overeenkomsten tussen het maken van non-fictie en fictie? Wat heeft het voor voordelen om beide te doen? En hoe combineert hij zijn intuïtieve aanpak met de zakelijke belangen die er bij grote projecten komen kijken? De antwoorden van Tomas Kaan op onder andere deze vragen hoor je in de BMY Podcast van deze week!

De BMY Podcast is ook beschikbaar op Spotify en de Apple podcast app.

Bron: BMY

Bericht delen