BMY Podcast met Maxim Hartman
donderdag 22 september 2022

BMY Podcast met Maxim Hartman

Wekelijks maakt Joost Koning voor BMY de podcast Joost Mag Het Weten. Gast nummer 139 is televisiemaker, presentator en acteur Maxim Hartman.

Maxim Hartman is een zelfbenoemde ‘multi-media-goeroe’. Eerst maakte hij – na de Willem de Kooning kunstacademie – de droogkomische jeugdserie Rembo & Rembo bij de VPRO. Daarna ging hij ook non-fictie maken, zoals Dumpertreeten, het filmpje van MAND!, Man Bijt Hond en Nog Meer Voor Mannen. Hij veroorzaakte veel commotie in de media door praatprogramma’s. Verder schildert hij, maakt hij nu de podcast Iets Nieuws en is volgens zichzelf senior influencer.

Maxim Hartman

Wat voor kunstacademie-student was Maxim en waarom en hoe ontstond Rembo & Rembo daarna? Wat levert onafhankelijkheid en het willen winnen hem op en hoe gaat dit in zijn werk bij creatieve groepsprocessen? En hoe weet hij, zoals hij zelf zegt, te kiezen voor agressie in plaats van pijn of verdriet omdat dit beter werkbaar is en hem meer bevalt? De antwoorden van Maxim Hartman op onder andere deze vragen hoor je in de BMY Podcast van deze week.

De BMY Podcast is ook beschikbaar op Spotify en de Apple podcast app.

Bron: BMY

Bericht delen