BMY Podcast met Mark Koster
donderdag 23 maart 2023

BMY Podcast met Mark Koster

Wekelijks maakt Joost Koning voor BMY de podcast Joost Mag Het Weten. Gast nummer 163 is onderzoeksjournalist Mark Koster.

Mark Koster is al zo’n 30 jaar onderzoeksjournalist. Hij deed dit eerst in de financiële wereld, later meer in de media en inmiddels vrijwel altijd op het snijvlak daartussen. Hij schreef onder andere een boek over de familie De Mol, over Peter Gilles en over Pier Ebbinge, artikelen voor Quote, het FD en Follow The Money (wat hij overigens mede opzette) én hij heeft verschillende documentaires gemaakt. Inmiddels is hij ook wekelijks samen met Yvonne Coldeweijer te horen in de podcast De Juice Show op Podimo.

Mark Koster

Wat is de belangrijkste functie en de huidige staat van de onderzoeksjournalistiek in Nederland? Wat doet een serieus onderzoeksjournalist als Mark met Yvonne ‘de juice-koningin’ Coldewijer? Waarin zit de match tussen hen en wat leren ze van elkaar? Hoe gaat Mark te werk bij zijn artikelen en boeken en wanneer kunnen we zijn nieuwe boek over Christiaan van Tillo verwachten? De antwoorden van Mark Koster op onder andere deze vragen hoor je in de BMY Podcast van deze week.

De BMY Podcast is ook beschikbaar op Spotify en de Apple podcast app.

Bron: BMY

Bericht delen