6Pack keert terug met nieuwe generatie talenten
dinsdag 18 juni 2024

6Pack keert terug met nieuwe generatie talenten

Het programma 6Pack maakt vanaf 28 juni haar comeback op het YouTube-kanaal van NPO 3. Klaar om alle regels te breken en grenzen op te zoeken, komt 6Pack terug met een nieuwe generatie makers die bruisen van de creativiteit. Zes talenten razen dwars door Nederland, met ideeën die je aan het lachen maken, verbazen en uitdagen.

Brutaal, a-politiek, nieuwsgierig en altijd verrassend: dat is het DNA van 6Pack. Deze jonge makers hebben carte blanche om hun eigen bizarre en hilarische projecten te realiseren. Zo proberen ze na sluitingstijd zo lang mogelijk in een pretpark te blijven, vragen ze zich af waar je allemaal kan airfryen en ze gaan op date zonder dat de ander het weet.

Voor veel millennials was 6Pack de ultieme springplank naar succes. Bekende gezichten zoals Sophie Hilbrand, Nasrdin Char, Valerio Zeno, Nicolette Kluijver, Tim Haars, Lauren Verster en Maarten Remmers zaten bij dit rebelse platform. Ze gebruikten 6Pack als hun creatieve speeltuin en groeiden uit tot tv-talenten van formaat.

De 6Packers in het komende seizoen:
• Ella Aafjes (21) Deze oud-YouTube-sensatie uit Deventer ruilt haar microscoop in voor een cameralens, klaar om de wereld te veroveren met haar video’s.

• Tim Kanon (23) Van toneelschool tot absurde sketches, deze Groningse creatieveling springt van het podium naar de spotlights.

• Nanook van der Pol (25) Deze ravende Amsterdamse filosoof, bekend om haar intense nachten en twerken tegen muren, zoekt liefde en zingeving in elke club en duin.

• Donovan Snoyl (28): Amsterdamse adrenalinejunkie die zijn muzikale en sociale media glorie aanvult met schandalige nieuwe uitdagingen.

• Gaülli Stam (29) Ze komt uit Schagen, bouwt een tiny house en probeert volwassen worden te ontlopen met haar grote mond en nooit-eindigende vragen.

• Jeroen te Pas (21) Deze energieke entertainer uit de ‘Hardste wijk’ wil de wereld verblijden met zijn humor en opvallende neus.

6Pack is vanaf 28 juni te zien op het YouTube-kanaal van NPO 3 en is geproduceerd door CCCP.

Bron: PowNed/BM
Foto: Eelco Wortman (Jeroen te Pas, Nanook van der Pol, Ella Aafjes, Donovan Snoyl, Gaülli Stam en Tim Kanon)

Bericht delen