Roosmarijn Reijmer weg bij 3FM
dinsdag 16 januari 2018

Roosmarijn Reijmer weg bij 3FM

Roosmarijn Reijmer neemt na ruim 17 jaar afscheid van 3FM. Ze begon in 2000 als freelancer op de 3voor12-redactie en was sinds september 2011 de vaste presentator van 3voor12 Radio op 3FM. Reijmer wordt hoofd Marketing en creatie bij concert- en event-organisator Friendly Fire.

Reijmer gaat zich bezighouden met de marketing en de creatieve ontwikkeling van hetBest Kept Secret Festival en van diverse andere evenementen en concerten. Reijmer was de afgelopen zes jaar van maandag t/m donderdag 3voor12 Radio te horen op 3FM. Ze won in 2015 de Zilveren RadioSter. Haar laatste show op 3FM is te horen op 8 december 2017, tijdens het Song Van Het Jaar Festival van 3voor12.

Reijmer: “De afgelopen jaren bij 3FM en 3voor12 heb ik tientallen concerten en festivals bezocht om er verslag van te doen op radio en tv. Ik vind het een uitdaging om me nu bezig te gaan houden met de andere kant: het meehelpen organiseren van zulke events. Friendly Fire vertegenwoordigt  een breed scala aan festivals, events en artiesten en ik kijk ernaar uit om daarmee aan de slag te gaan.”

Rense van Kessel, managing director Friendly Fire: “Roosmarijn heeft de afgelopen jaren als radiomaakster bewezen met veel creativiteit en bevlogenheid een muzikale boodschap bij een groot publiek onder de aandacht te kunnen brengen. Deze kwaliteiten, aangevuld met haar uitgebreide netwerk in het muziek- en medialandschap, maakt dat we er van overtuigd zijn dat Roosmarijn de perfecte persoon op deze positie is binnen. We zijn ontzettend blij met haar komst.”

Bron: 3FM/BM

Bericht delen