Arie Landsmeer
Directeur NCP
2020 - week 05

Familieperikelen

Dit is alweer mijn laatste online bijdrage deze week. Vanaf maandag ga ik me weer vol overgave bezighouden met de belangen van de producenten.

Ik ben vanzelfsprekend zeer vereerd dat ik deze rubriek voor BM opnieuw mocht verzorgen. Toevallig kreeg ik de printeditie van februari onder ogen, waarin de top 25 van de machtigste jongens en meisjes van de media is opgenomen. Ik had persoonlijk niet verwacht dat ik na John de Mol op nummer 2 terecht zou komen, maar tot mijn grote schrik sta ik, noch één van mijn bestuursleden in de toplijst.
Natuurlijk heb ik bij Jeroen te Nuijl en Rob Klap om opheldering gevraagd, maar hun reactie was duidelijk: over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd! Dit krijgt uiteraard een staartje, maar ik heb vooralsnog besloten me neer te leggen bij de situatie en dit verlies als een man te dragen.
Ik heb wel het voornemen dat NCP zich dit jaar nadrukkelijker zal manifesteren en dat we volgend jaar met stip de top 10 binnenkomen. Voor de sfeer binnen de familie Landsmeer is het overigens goed dat mijn broer Meindert zich ook niet heeft weten te plaatsen in de top 25. Ik geef het stokje nu aan hem over, want hij verzorgt de rubriek volgende week. Het belooft een mooie week te worden!

Arie Landsmeer
Directeur NCP

De week van Arie Landsmeer

Directeur NCP
2020 - week 05