Jorien van der Plas
Hoofdredacteur RTL Boulevard
2021 - week 23

EKater?

Vandaag begint het Europees kampioenschap voetbal. Heel anders dan dat we ons hadden voorgesteld. Er mag wel wat publiek bij zijn, maar kolkende stadions en kroegen die uitpuilen van mensen die zich verdringen voor een groot scherm, dat is echt nog even toekomstmuziek.

Als er grote evenementen in aantocht zijn, dan betekent dat op veel redacties ingelaste brainstorms voor een plan van aanpak, zo ook bij RTL Boulevard. Bij het Songfestival gingen we met een heuse RTL Boulevard hop on hop off bus Rotterdam door. Bij elke nieuwe halte stapte een andere Songfestivalartiest in, die zijn of haar nummer zong op de bus.

Zo werden de fans van het liedjesfestijn in het centrum van Rotterdam verblijd met No Goodbyes van Linda Wagenmakers, Lights and Shadows van OG3NE en Vrede van Ruth Jacott. Bij het Europees kampioenschap voetbal gaan we met de ‘RTL Boulevard snackcorner’ onder de bezielende leiding van Wolter Kroes het land in.

Wolter gaat met een kleine Boulevard Oranje foodtruck, gewapend met een grasmat, een volle frituurpan, een tribune en een groot scherm bij bekend Nederland thuis voor de deur geheel coronaproof de wedstrijden van Oranje kijken. En mocht er onverhoopt op het veld weinig te beleven zijn, dan hopen wij onze kijkers met deze verslagen toch een leuke derde helft te bezorgen.

Jorien van der Plas
Hoofdredacteur RTL Boulevard

De week van Jorien van der Plas

Hoofdredacteur RTL Boulevard
2021 - week 23