Jorien van der Plas
Hoofdredacteur RTL Boulevard
2021 - week 23

De Boulevaart erin!

Het was het weekend van de versoepelingen. We mogen weer! We mogen weer naar de bioscoop, eten in restaurants en een museum bezoeken.

Inhakend op die versoepelingen, ook wij als redactie werken anders dan dat we anderhalf jaar geleden deden. We opereren voor een groot gedeelte allemaal vanuit huis en hebben aparte teams voor de studio en de redactie. We doen onze interviews voor het grootste gedeelte via Zoom en de bank in de studio is vervangen door twee stoelen die netjes op gepaste afstand staan.

We hebben maximaal drie deskundigen in de studio en de overige gesprekken zijn via een live verbinding. Dit zijn nog maar een paar van de ‘maatregelen’ die we hebben genomen, maar het werkt als een geoliede machine en dat is eigenlijk vanaf het begin af aan zo geweest.

Toch vinden ook wij het fijn dat er weer wat meer kan. Voor ons betekent dat in eerste instantie vooral dat we weer wat vrijer zijn om op pad te gaan. Echter, zo lang de anderhalve meter heilig is, blijft het rustiger in de studio. Maar of dat zo erg is…
Alvast een klein tipje van de sluier: als alles straks weer terug is naar het ‘nieuwe oude’ normaal, dan zullen wij alles wat we de afgelopen anderhalf jaar noodgedwongen hebben geleerd, blijven koesteren.

Jorien van der Plas
Hoofdredacteur RTL Boulevard

De week van Jorien van der Plas

Hoofdredacteur RTL Boulevard
2021 - week 23