Article header image

Zomerprogrammering NPO 3 bekend

Suzanne Kunzeler, de netmanager van NPO 3, meldt op de site van de NPO hoe de zomerprogrammering er gaat uitzien. “Het wordt een zomer vol festivals, nieuwe programma’s en elke week een ander thema.

Zelf kijk ik erg uit naar de nieuwe KRO-NCRV-serie 4JIM waarin Jim met vier vrienden de hele zomer langs festivals en andere events gaat. Kijkers en festivalgangers kunnen zelf meedoen via de 4JIM-app. Ook ben ik benieuwd naar de nieuwe spannende scripted-reality misdaadserie Motief voor Moord van de EO. De serie is op de nieuwe zondagavond van NPO 3 te zien met daarna nieuwe afleveringen van Ranking the Stars (BNN) en Spuiten en Slikken op Reis (BNN).”

“Ook nieuw deze zomer zijn de themaweken. Op 29 juni trappen we af met de sportweek waarin dagelijks het WK Beachvolleybal (NOS) en de aanloop naar de Tour de France in Bureau Sport (VARA) te zien zijn. In de week van de liefde gaat Lauren Verster in het nieuwe programma Lauren! en de liefde (AVROTROS) op zoek naar versies van de liefde die ze niet kent zoals Tinder-dates. Dennis Storm en Valerio Zeno helpen mensen in de liefde in Loverboys (BNN) en elke dag kun je zwijmelen bij een romantische komedie. Tijdens de magische week  kun je de trucs zien van illusionist en arts Victor Mids in Mindf*ck (AVROTROS) en andere (internationale) illusionisten. Een week van de humor – met Streetlab (KRO) en 24 seconden met (VARA) – mag niet ontbreken. In de aanloop naar de Gay Pride is NPO 3 eind juli roze gekleurd met de nieuwe Engelse serie Cucumber (VPRO) over een groep homo’s in Manchester en de première van Nederlandse film Chez Nous met in de hoofdrol Alex Klaasen. Na de Hollandse week sluit NPO 3 de themaweken met een knal af: van 10 tot en met 14 augustus gooit NPO 3 het LAB weer open voor veel nieuwe programma’s.”

Bron: NPO

Bericht delen