Zomer met Art nieuwe zomeravondshow op RTL 4
dinsdag 28 mei 2019

Zomer met Art nieuwe zomeravondshow op RTL 4

Vanaf 17 juni brengt RTL 4 vijf dagen per week het programma Zomer met Art. Tien weken lang ontvangt Art Rooijakkers bijzondere gasten, voert gesprekken over de actualiteit, maar ook over onderwerpen die prima passen bij een zwoele zomeravond. Elke week heeft hij een nieuwe zomerdate: iemand met wie hij het programma die week presenteert. Dat zijn onder anderen Merel Westrik, Ellie Lust en Gert Verhulst.

En dan zijn er nog twee jonge verslaggevers die allebei honderdduizenden volgers op social media hebben: Bram Krikke en Gwen van Poorten. Zij gaan voor het programma het land in en laten onder andere zien hoe Nederland de zomer beleeft. Bij een zomerprogramma hoort natuurlijk ook muziek én een eigen huisband. Die zal, onder leiding van Marcel Fisser, elke week met een andere bekende zanger of zangeres bestaande zomerhits in een nieuw jasje steken en nummers spelen die een bijzondere betekenis voor de co-host of voor een gast hebben.

Veel vaste rubrieken vormen de basis voor Zomer met Art. Zo zal onder meer ‘De eeuw van mijn dochters’, de column die Art schrijft voor Het Parool, in het programma een vervolg krijgen. Hierin vraagt de presentator zich af hoe de wereld eruit zal zien als zijn dochters Puk en Keesje – een tweeling van 2 jaar – straks volwassen zijn.

Art Rooijakkers: “De zomer is mijn favoriete seizoen; barbecue, t-shirt, hangmat, zwemmen en sproeten in mijn gezicht. De zon schijnt, alles lijkt wat relaxter. Ik kijk er naar uit om dat gevoel vast te pakken en te vertalen naar een fijn dagelijks zomeravond-programma om de dag mee af te sluiten. Zeker omdat ik dat niet alleen doe, maar elke week met iemand anders.”

Zomer met Art wordt geproduceerd door Blue Circle en is vanaf maandag 17 juni elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen