Dinsdag 16 januari 2018

Ziggo's Entertainment Experience komt met tv-programma

Ziggo komt vanaf maandag 21 november met het televisieprogramma Entertainment Experience bij Veronica. Het programma is een ‘interactief social tv magazine’ over Ziggo’s Entertainment Experience. Het programma is een kijkje achter de schermen bij het maken van een professionele film en bij jonge talenten met een droom om het te maken in Hollywood. Paul Verhoeven maakt met een team van specialisten en op basis van input van het Nederlandse publiek een user generated film. Via www.entertainmentexperience.nl kunnen mensen op een tweede scherm (tablet, smartphone) deelnemen.

In het televisieprogramma worden de opnames van Verhoeven’s film op de voet gevolgd, worden de deelnemers opgezocht, wordt de zoektocht naar acteertalent gevolgd en blijft de kijker op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom het project. Daarnaast is het televisieprogramma een tv-experiment waarin kijkers live via smartphone of tablet onderdelen van de show kunnen ‘liken’ en ‘sharen’. Dat waarderen van het programma is online terug te zien, waardoor er real time interactie is tussen de kijkers en de makers. Op die manier kunnen kijkers de inhoud delen, waarderen en ook zelf inhoud toevoegen en voorleggen aan andere kijkers. Het televisieprogramma sluit aan bij de social media van het user generated filmproject.

Het door FCCE geproduceerde Entertainment Experience wordt van maandag tot en met donderdag om 18.00 uur op Veronica uitgezonden. Op zaterdag is om 23.30 uur een compilatie van de afleveringen van afgelopen week te zien.

Bron: Ziggo/Broadcast Magazine

In oktober interviewde Broadcast Magazine Paul Verhoeven over dit project in Cannes. Bekijk de video.

 

Bericht delen