Ziggo en KPN bieden Film1 gratis aan
woensdag 18 maart 2020

Ziggo en KPN bieden Film1 gratis aan

De vier lineaire kanalen van betaalzender Film1 zijn voorlopig tot en met 13 april voor alle klanten met een digitaal tv-abonnement van KPN en Ziggo beschikbaar.

Daarnaast heeft KPN meer zenders tot medio april voor alle klanten kosteloos beschikbaar gesteld. Met deze geste wil KPN Nederlanders een hart onder de riem steken bij de bestrijding van de coronacrisis. De kinderzenders Nicktoons, Nick Jr., Nick Music en Comedy Central Extra zijn inmiddels door alle KPN-klanten met interactieve tv te bekijken. Dit geldt ook voor de Nederlandse muziekzender 192 TV.

Ziggo stelt om dezelfde reden de volgende zenders beschikbaar: Nicktoons, Nick Music, Pebble TV, Nick Jr., Boomerang, Baby TV, RTL Telekids en Comedy Central Extra. Ziggo heeft op het eigen Kanaal 13 bovendien momenteel een speciale programmering die bestaat uit content voor kinderen, in het weekeinde aangevuld met content voor oudere mensen zoals cabaret.

VodafoneZiggo: “We zien hoe de ingrijpende maatregelen tegen en de gevolgen van het coronavirus onze samenleving beïnvloeden. En we realiseren ons meer dan ooit hoe belangrijk het is om verbonden te blijven met familie en vrienden. Als media- en telecommunicatiebedrijf nemen we onze verantwoordelijkheid in deze uitzonderlijke situatie.”

Bron: BM

Bericht delen