Woensdag 17 januari 2018

Zevende seizoen van The voice of Holland

Het zevende seizoen van het RTL 4-programma The voice of Holland belooft anders dan alle andere seizoenen te worden. Niet alleen vanwege de diversiteit aan muzikaal talent, maar ook vanwege de coachwissels. Waylon en Guus Meeuwis zijn deze keer naast Sanne Hans en Ali B van de partij.

De presentatie ligt in handen van Wendy van Dijk en Martijn Krabbé. The Voice wordt inmiddels uitgezonden in 180 landen en heeft drie Emmy Awards gewonnen. Ook social media spelen een grote rol in het format. Dagelijks wordt de app gemiddeld 20 minuten gebruikt en in 2015 won het programma een Dutch Interactive Award.

Dit jaar brengt de RedRoom app de kijker dichter bij The voice of Holland. Met de nieuwe virtual reality functie waant de kijker zich het talent. De kijker kan bijvoorbeeld plaatsnemen op de stoel van Sanne en ervaren hoe het is om volledig op je gehoor af te gaan. En dit jaar is ook de Thuiscoach Game terug. Doordeweeks kan de kijker aan de hand van fragmenten voorspellen voor welke talenten er vrijdagavond gedraaid wordt, en tijdens de uitzending voor welke coach het talent kiest.

The voice of Holland wordt geproduceerd door Talpa. Uitzending: vanaf vrijdag 21 oktober om 20.30 uur bij RTL 4.

Bron: RTL Nederland/Broadcast Magazine

Bericht delen