Zappsport introduceert Zappsport@home
maandag 23 maart 2020

Zappsport introduceert Zappsport@home

Als gevolg van het sluiten van de scholen zitten miljoenen kinderen thuis. Om te voorkomen dat kinderen nu te weinig bewegen, wil Zappsport de kinderen hierbij motiveren. Onder de noemer Zappsport@home wordt naast de reguliere Zappsport-afleveringen nieuwe content aangeboden, gericht op bewegen.

Alle kinderen kunnen hier vanaf 23 maart zelf actief aan meedoen. De afleveringen worden uitgezonden op televisie en op alle social media-kanalen van Zappsport. In afleveringen van Zappsport@home Workout geven bekende sporters elke werkdag workouts aan de kinderen thuis.

In 15 minuten laten onder anderen Nathan Rutjes (voetballer) met zijn zoontje Lavezzi Rutjes en Roy Meyer (Olympisch Judoka & personal trainer) de kinderen flink bewegen. De eerste aflevering wordt maandagmiddag om 13.15 uur op NPO Zapp uitgezonden. De Zappsport@home Workout-afleveringen worden ook elke dag om 10.00 uur online op YouTube geplaatst, zodat er thuis on demand gesport kan worden.

Natuurlijk kan het populaire TikTok niet achterblijven. Voor alle dansliefhebbers wordt er door Zappsport@home met tutorials in een week een choreografie aangeleerd aan de kinderen. Het eerste nummer dat ze kunnen leren is Blinding Lights van The Weeknd. Deel 1 van de dans staat sinds vrijdag 20 maart al online.

Alle nieuwe content wordt geïntroduceerd door Zappsport-presentatoren Ron Boszhard en Britt Dekker. Zij roepen iedereen op om interactief mee te doen en eigen filmpjes te plaatsen met de hashtag #Zappsportathome. Met Zappsport@home wil AVROTROS met Zappsport een positieve bijdrage leveren in deze moeilijke tijd.

Bron: AVROTROS/BM

Bericht delen