Yvon Jaspers terug naar boeren in Boer zoekt Vrouw Kerstspecial
dinsdag 17 november 2020

Yvon Jaspers terug naar boeren in Boer zoekt Vrouw Kerstspecial

In de Boer zoekt Vrouw Kerstspecial praat Yvon Jaspers bij met de boeren uit het laatste seizoen. Hoe is het ze vergaan na de laatste uitzending van mei jongstleden?

Yvon Jaspers: “Wat zouden we allemaal graag deze kerst dichter bij elkaar zijn. Zorgeloos en vrij samen genieten bij een vuurtje of aan een lange tafel. Het enige dat we kunnen doen is ons richten op wat er nu wél kan. Voor Boer zoekt Vrouw betekent dat dat we kunnen terugkijken op een bewogen jaar. We duiken weer even de logeerweken in toen van corona nog geen sprake was en kijken, weliswaar op afstand, samen onder de boom naar hoe het nu met onze boeren gaat.”

Boerin Annemiek, boer Geert en boer Geert-Jan kwamen alleen naar de reünie. Hoe is het verder gegaan met hun zoektocht naar de liefde? Yvon ontvangt ze opnieuw in het museumdorp in het Friese Allingawier waar hun BzV-avontuur begon met de speeddates.

Boer Bastiaan en Milou straalden tijdens de reünie en konden met moeite van elkaar afblijven. Ondanks dat Bastiaan een lange-afstand-relatie niet helemaal zag zitten, kon hij niet om zijn gevoelens voor Milou heen die in Duitsland woont. Hebben de tortelduifjes inmiddels stappen gezet in hun relatie?

Afgelopen zomer besloten boer Jan en Nienke om uit elkaar te gaan. Yvon gaat opnieuw langs op de zorgboerderij om met Jan te praten over zijn toekomstplannen.

En natuurlijk horen we ook hoe het met de vijf boeren gaat die online zijn gevolgd. Zijn boer Ronald en Evelien nog gelukkig met elkaar? Deelt boer Willem zijn leven met een vrouw? En hoe is het toch met boer John, boer Johan en boer Frans?

De Boer zoekt Vrouw Kerstspecial is vrijdag 25 december om 21.40 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 1.

Bron: KRO-NCRV/BM

Bericht delen